dagens tyska ord

tyska - ord för ord. med svenska ord dock

2008-02-07

multiikea

Inget kök är perfekt - nåja, kanske kommer Abstrakts fina 50-tals inspirerade kök väldigt nära perfekthet. Grattis till artikeln. Själv har man inte råd med något finare alltså blev det Älmhults stora exportschlager.

Mitt Ikeakök är inte så läckert, men det läcker. Hoppas det slutar snart droppa under diskbänken. Då är det snart tillräckligt för det ändamål jag har tänkt använda det. Laga lite mat, prydna köksrummet, lysa upp vardagen. Jag har t o m testat det som torkställ. Kanske har Ikea inte riktigt fattat hur bra deras kök egentligen är?! Eller, Nadja, har du försökt hänga upp strumpor i ditt kök nån gång? :-)

Tack för sällskapet idag. Snart blir det middag hos oss - utan strumpor. Hoppas ni vill fortfarande komma, trots det här skämtet.


2 Comments:

  • At Montag, 11 Februar, 2008, Anonymous Anonym said…

    Vi kommer, darling!!! Sitter bara o längtar efter en inbjudan -jag misstänker att det vore en smula oartigt att komma utan? kram /nadia

     
  • At Montag, 11 Februar, 2008, Blogger spacedirk said…

    Hehe. Då kommer inbjudan nu. Nästa helg är vi i Stockholm igen och på lördag har vi gärna gäster. Mera officiellt följer.

     

Kommentar veröffentlichen

<< Home